Política

guerra a europa

Un total de 550 nens han mort a Ucraïna des que va començar la invasió russa, segons fonts oficials

Segons la fiscalia ucraïnesa, les zones més afectades serien la regió de Donestk, la zona de Kherson, l’àrea de Dnipró i la zona de la capital Kíiv

La Fiscalia General d’Ucraïna ha informat aquest dijous que ja han mort 550 nens en atacs russos des que va començar la invasió contra el territori ucraïnès el 24 de febrer de 2022.

“Fins al matí del 30 de maig de 2024, segons la informació oficial dels fiscals de menors, 550 nens van morir i més de 1.354 van resultar ferits de diversa gravetat”, ha escrit en el seu canal de Telegram la Fiscalia General d’Ucraïna.

El ministeri públic ucraïnès ha especificat en les seves informacions les regions on han causat major nombre de víctimes infantils els atacs russos.

La fiscalia ucraïnesa ha detallat els 534 nens morts o ferits comptabilitzats a la regió de Donetsk (est), els 379 de la zona de Kherson (sud), els 152 de Dnipró i els seus voltants (centre) i els 139 de Kíiv i la seva àrea circumdant.

La Fiscalia General d’Ucraïna també recull en les seves informacions publicades aquest dijous les últimes víctimes menors registrades fins a la data.

Es tracta de dos barons, un de tretze anys que va morir després d’un bombardeig de tropes russes a la ciutat de Selidove, a la regió de Donetsk, i un altre de quatre anys mort en un atac amb bombes al poble de Oleksievo-Druzkuvka, prop de la ciutat de Kramatorsk, també a Donetsk.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.