Economia

economia

Francisco Oller preveu créixer el 2025 i reincorporar els treballadors acomiadats

L’empresa que fabrica taps de suro Francisco Oller de Cassà de la Selva ha anunciat que preveu un creixement entre el 2025 i el 2030 i que, en conseqüència, vol reincorporar els 39 treballadors acomiadats en l’ERO que ha aplicat a la plantilla, segons recull l’ACN. L’empresa ha anunciat un pla estratègic pels propers cinc anys i per això prioritzarà la reincorporació del personal acomiadat l’any vinent en la mesura que els plans d’acció de reforç comercial i la producció ho permetin. Per tirar-lo endavant s’han prioritzat les prejubilacions i la recol·locació de persones.

L’empresa ha explicat que fa una setmana es va tancar un acord entre treballadors i direcció per acomiadar 39 persones de la plantilla. Per tirar-lo endavant s’han prioritzat les prejubilacions i la recol·locació de persones. A més, la direcció ha anunciat que posa a l’abast de la plantilla un servei d”outplacement’ per reubicar les persones afectades per l’ERO el màxim de ràpid possible.

La direcció de l’empresa justifica l’expedient per les dificultats que viu el sector. Francisco Oller SA recorda que el sector dels taps per a cava i escumosos viu un període de contracció en la demanda dels productes a causa de la sequera i de la manca de vi.

D’aquí que l’empresa hagi decidit tirar endavant una reordenació interna. En concret, pretén enfortir el posicionament de l’empresa posant el focus en la innovació i la fabricació dels productes més coneguts com ara els taps per escumosos de tres discos i d’un disc o els taps fets a mida amb 100% de suro.

L’empresa Francisco Oller compta amb més de 130 anys d’història i aposta pels productes d’alta i mitjana gamma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.