Successos

successos

Un detingut a Calella per traficar en drogues que venia a menors d’edat

Els Mossos d’Esquadra de la unitat d’investigació d’Arenys de Mar van detenir el dia 30 de maig un home, de 33 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública a Calella. Se l’acusa de traficar amb tota mena de drogues, que amagava en diferents punts del municipi maresmenc per facilitar-ne la venda. En alguns casos, els clients eren menors d’edat.

El detingut amagava cocaïna, cristall, haixix, èxtasi i altres substàncies en diferents punts de Calella per facilitar les transaccions, i en alguns casos els clients eren menors d’edat.

La investigació es va iniciar al maig de 2023 quan es va tenir coneixement de la troballa de diferents substàncies estupefaents en zones comunes d’un edifici de Calella. Arran aquest fet els Mossos van obrir una investigació que va permetre localitzar, amb la col·laboració de la Policia Local de Calella, tretze punts més en sis edificis de Calella i Pineda on guardaven droga.

En un segona fase de la investigació, es va aconseguir identificar i detenir el traficant. El mateix dia es va realitzar una entrada i perquisició al seu domicili situat a Calella on es van localitzar les substàncies intervingudes amb un valor al mercat negre de 36.000 euros, va ser de 2’800 kg de cabdells de marihuana, 478 gr d’haixix, 27 gr de cocaïna, 8 gr de cristall, 823 pastilles d’èxtasi i 4 aerosols d’òxid nitrós. També es varen intervenir un revòlver d’aire comprimit i dos vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.