Economia

economia

Gelati Dino inaugura un sisè punt de venda a Madrid

Gelati Dino, empresa de gelats artesans italians amb seu a Empuriabrava, segueix creixement a Madrid on acaba d’inaugurar el seu sisè punt de venda. Ha posat en marxa al Centre Comercial Parque Corredor de Torrejón de Ardoz un local de 16 metres quadrats amb producció en el mateix punt de venda i amb una terrassa de 100 metres quadrats que permet encabir-hi fins a 20 taules. La seva obertura ha generat cinc llocs de treball i se suma a les altres cinc gelateries que Dino té a Madrid.

Gelati Dino, empresa que va tancar l’últim exercici amb una facturació de 12 milions d’euros, disposa actualment de 36 punts de venda però treballa perquè aquesta xifra creixi abans que acabi l’any. Aquest 2024 ha inaugurat tres establiments, tots ells a Madrid, a part de completar la renovació de la gelateria situada al Centre Comercial L’illa Diagonal. La previsió a curt termini és obrir gelateries a Girona i Barcelona aquest proper estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.