Economia

Més de 350 inscrits a la primera Trobada Alumni UdG

Més de 350 inscrits i 63 empreses i institucions han participat a la Fira d’ocupació primera Trobada Alumni UdG – 12a Fira TreballemGI que s’ha celebrat durant aquest dijous. Aquesta fira és una col·laboració inèdita entre la Cambra de Comerç de Girona i la Universitat de Girona per connectar alumni (exalumnes de la universitat gironina) i les empreses del territori. Una col·laboració que ha estat tot un èxit, amb més de 245 ofertes de feina i més de 180 entrevistes entre els candidats i les empreses.

La Trobada Alumni UdG- Fira TreballemGi ha tingut un format híbrid. Per una banda, una fira virtual en què les empreses han pogut penjar les seves ofertes mentre que les persones en recerca de feina han pogut consultar i presentar-se a les ofertes de feina. Per altra banda, la jornada ha tingut una vessant presencial celebrada a l’Aula Magna Modest Prats UdG. Aquest espai que s’ha convertit en un punt de trobada entre el món empresarial de les comarques gironines i món acadèmic de la UdG amb el talent procedent d’aquesta universitat. A més, també s’hi ha realitzat una taula rodona amb Històries inspiradores d’Alumni UdG i empresàries gironines sobre el valor de les soft Skills en l’èxit professional. A L’espai de networking entre els alumni de la UdG en recerca de feina i els representants de les empreses assistents a la fira els participants han estat convidats a un refrigeri servit per El Ginjoler.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.