Política

política

Llarena manté l’ordre de detenció a Puigdemont, Rovira, Comín i Puig

El jutge del Tribunal Suprem pregunta a fiscalia com s’ha d’aplicar l’amnistia en aquests quatre casos que no han estat jutjats

El jutge del Tribunal Suprem que va instruir el cas contra l’1-O, Pablo Llarena, ha sol·licitat a les parts, també a la fiscalia, que l’informin en un termini de cinc dies com afecta la llei d’amnistia en els casos de Carles Puigdemont, Lluís Puig, Marta Rovira i Toni Comín, que no han estat jutjats. Llarena, però, ha reiterat en una informació als cossos policials que l’ordre de detenció contra ells quatre continua vigent a l’Estat espanyol.

Però també la sala que va jutjar i condemnar als membres del govern i als dirigents de les entitats ha sol·licitat en el mateix termini de cinc dies a les parts informes sobre com afecta l’entrada en vigor de l’amnistia als respectius procediments. També ho ha demanat, per la seva banda, la magistrada del Suprem que investiga Tsunami Democràtic, Susana Polo, però allargant a deu dies el termini per a la presentació dels escrits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.