Política

Regne Unit

Caterina de Gal·les reapareixerà en públic dissabte a l’aniversari del rei

La princesa explica que està el seu tractament contra el càncer està fent “bon progrés”

La princesa de Gal·les, Caterina, ha anunciat aquest divendres que demà serà a la desfilada amb motiu de l’aniversari del rei Carles III. Serà la seva primera aparició d’ençà que al març va anunciar que patia un càncer. Caterina es desplaçarà en un carruatge a l’anomenat Trooping the Colour amb els seus tres fills, Jordi, Carlota i Lluís, mentre que els seu marit Guillem, l’hereu de la corona, ho farà a cavall. Es preveu que, si el seu estat ho permet, surti a saludar al balcó del Palau de Buckingham al costat de la resta de la família real.

En un missatge difós a les xarxes socials i acompanyat d’una imatge recent, Caterina ha assegurat que la seva salut evoluciona bé i confia assistir a altres “compromisos públics” aquest estiu. Però ha admès que encara no està “fora de perill” i que el seu tractament “està en curs i durarà alguns mesos més”.

“Estic fent un bon progrés, però com sabrà qualsevol que passi per quimioteràpia, hi ha dies bons i dies dolents. En aquests dies dolents et sents dèbil, cansada i has de cedir perquè el teu cos descansi. Però els dies bons, quan et sents més forta, vols treure el màxim profit de sentir-te bé”, ha explicat.

Catarina ha agraït els “amables missatges de suport” que ha rebut els darrers mesos i ha assegurat que l’han ajudat “en alguns dels moments més difícils”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.