Economia

Olot

Premis a l’excel·lència i a la trajectòria dels comerços locals

L’Associació de Comerciants d’Olot ha premiat la granja El Carrilet per la seva trajectòria, l’Orquídea Centre Mèdic Estètic per la seva innovació i l’alumnat de l’IFE d’Integra per la seva tasca participativa. L’entrega dels guardons s’emmarca en les activitats de la Setmana del Comerç d’Olot que té com a objectiu potenciar el comerç local i de proximitat i que es va cloure ahir a la nit amb una nova edició del Shopping Dia&Nit.

L’ACO també ha reconegut els models d’èxit de les empreses Gràfic Roll Creatius i la botiga de roba i complements Aura i ha distingit els disset establiments centenaris d’Olot. Es tracta de Casa Mercè (101 anys), Can Xena (102 anys), el Forn Jaume (104 anys), la Joieria Ferrarons (107 anys), la Pastisseria Ferrer (117 anys), Ratafia Russet (121 anys), Can Carbasseres (131 anys), Joieria Puigferrer (134 anys), Xocolates Gluki (144 anys), Manxa Bricolatge i Llar (148 anys), Cafè Europa Restaurant (150 anys), Calçats Morató (159 anys), Floristeria Casa Carlicus (156 anys), Calçats Rovira (170 anys) i Can Japot (172 anys). Amb prop de 200 anys o més, s’ha reconegut les empreses Calçats Baldiret (190 anys), Pastisseria Callís (208 anys) i Can Batet (216 anys).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.