Educació

PAU 2024

Ja es poden consultar les notes de la selectivitat

Les notes de la selectivitat d’aquest 2024, que van fer 42.535 estudiants el 5, 6 i 7 de juny, ja es poden consultar a través el portal d’accés a la l universitats. Tot i que la data oficial de publicació dels resultats és aquest dimecres 19 de juny, els estudiants ja van poder conèixer les seves notes aquest dimarts al vespre. Només es necessita el DNI, el NIE o el passaport i la contrasenya per entrar al portal.

A partir d’avui i fins el divendres 21 de juny a les 14h també es pot tramitar la sol·licitud per a la revisió de l’examen (una o diverses matèries) si no s’està d’acord amb els resultats obtinguts. Es pot sol·licitar una verificació de la qualificació (comprovar que no hi hagi errors en la correcció o els càlculs) o una nova correcció de l’examen (un altre professor torna a qualificar l’examen).

Els resultats de la revisió dels exàmens es coneixeran el 2 de juliol i a partir d’aquest mateix dia i fins el 5 de juliol es podrà demanar de veure l’examen.

Una altra data clau per als estudiants que volen entrar a la universitat -la preinscripció acaba el 28 de juny- és el 10 de juliol amb la primera assignació de places que determinarà quines han estat les notes de tall de cada grau (i també conèixer si els estudiants han pogut accedir als estudis triats en primera opció a la preinscripció). La matrícula a les universitats després de la primera assignació serà del 12 al 17 de juliol. Aquells aspirants que no hagin arribat a la nota de tall però hi estiguin a prop, pot ser que entrin als estudis escollits en les assignacions posteriors, que es fan més endavant (a finals de juliol, al setembre i a l’octubre).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.