Política

política

Aragonès i Rovira signen el manifest d’ERC a favor del relleu de Junqueras

El president del govern en funcions, Pere Aragonès, i la secretària general d’ERC, Marta Rovira, que abandonarà el càrrec al congrés del partit de novembre, també han signat el manifest dels republicans que demana la “renovació de la cúpula” del partit en un procés que, per tant, inclouria Oriol Junqueras, fins ara president del partit i qui no renuncia a tornar a liderar la formació a partir del congrés de la tardor. Segons informa ACN, el manifest també l’ha signat la consellera d’Economia, Natàlia Mas Guix, que se suma als prop de 750 militants d’ERC que ja hi han donat la seva signatura. El manifest, signat per la vicepresidenta Laura Vilagrà i tots els consellers i conselleres de l’executiu que són militants d’ERC –excepte Anna Simó– reclama per al futur un model “més coral i col·lectiu, transparent i amb més participació de la base, l’estructura territorial i dels actius municipalistes”.

Per la seva banda, en declaracions a RAC1, Junqueras ha dit compartir “pràcticament tot el que es diu al manifest” però ha lamentat l’enrenou públic sobre discrepàncies al si d’ERC i ha afirmat que “els draps, bruts o nets, sempre és millor rentar-los i estendre’ls dins de casa, amb maduresa, ordre i generositat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.