Economia

Amazon busca 150 persones per al centre logístic del Far d’Empordà

Amazon busca 150 persones per al seu centre logístic al Far d’Empordà. Entre d’altres, busca perfils de mosso de magatzem, posicions tècniques o d’oficina. El centre celebra el seu primer any amb una plantilla de 1.500 persones de 40 nacionalitats diferents. En una nota de premsa, Amazon assegura que el 40% de la seva plantilla la formen dones i que ofereix una “gran varietat” de llocs per a persones amb necessitats especials.

Amazon vol ampliar ara la seva plantilla al centre logístic del Far d’Empordà en posicions com la de mosso de magatzem, tècnic de RME (derivat de les seves sigles en anglès, Fiabilitat, Manteniment i Enginyeria) o prevenció de riscos laborals, entre d’altres. “Amazon ofereix oportunitats laborals per a tota mena de perfils, cobrint un ampli ventall d’edats, nivells educatius i trajectòries professionals; des de persones que acaben d’incorporar-se al món laboral fins a aquelles amb dècades d’experiència. Les persones que treballen a Amazon tenen la possibilitat de créixer, independentment de la seva procedència o del lloc en el que s’incorporin”, assegura en el comunicat.

Amazon assegura que el salari d’entrada és superior als 1.400 euros i “superior al conveni col·lectiu” de logística. A més, afegeix que els treballadors compten amb una sèrie de beneficis des del primer dia, com ara una assegurança mèdica privada, subvencionats, pla de pensions i diferents opcions de formació, entre d’altres. També recorda que el conveni col·lectiu de logística de Girona preveu opcions de torn de dia o de nit i aparcament gratuït i recorda que hi ha una línia de transport públic des de Figueres amb horaris que faciliten la mobilitat fins al centre.

“Després del nostre primer any d’activitat, estem molt orgullosos de comptar amb un gran equip de persones amb molt de talent. Volem ampliar la nostra plantilla oferint un entorn de treball modern i segur amb múltiples possibilitats per al desenvolupament professional. Oferim condicions competitives i beneficis des del primer dia, incloent-hi assegurança privada, pla de pensions i diferents opcions de formació, amb oportunitats per a que tot l’equip pugui créixer i desenvolupar-se”, assegura Jordi Bellana, director del centre logístic d’Amazon al Far d’Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.