Economia

Girona és una de les demarcacions de l’Estat amb més hotels a la venda

Girona és una de les demarcacions de l’Estat amb més hotels a la venda, segons la base de dades d’Idealista. En total, durant el mes d’agost es van publicar en aquest portal immobiliari 76 anuncis d’hotels que es venien arreu de les comarques gironines. Es tracta de 24 anuncis menys que l’agost de l’any passat. Només Alacant (103), Màlaga (88) i Balears (84) tenien més immobles amb llicència hotelera a la venda. Segons Idealista, l’oferta en el conjunt de l’Estat va arribar al seu pic el 2023, amb uns 1.300 establiments hotelers a la venda. Aquest any el descens ha estat d’un 8%, fins als 1.200.

Els anuncis a Girona igualen pràcticament els de la resta de les demarcacions catalanes. A Barcelona hi havia 43 hotels en el mercat el mes d’agost; a Tarragona, 32, i a Lleida, 14.

Un dels establiments que apareix en el web d'Idealista és l'hotel Els Caçadors de Maçanet de Cabrenys, que té 23 habitacions. També està a la venda l'hotel Claramar de Platja d'Aro, que disposa de 38 habitacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.