Economia

La comarca de Girona, un territori d’oportunitats empresarials

La seu central de Gelati Dino acull una jornada que pretén enfortir la relació comercial entre institucions, empresaris i agents de la comarca amb altres països

La jornada que ha organitzat la Delegació de Girona de la Camera di Commercio Italiana CCIB a la seu central de Gelati Dino a Empuriabrava, ha conclòs que la comarca de Girona és considerada un territori amb un gran potencial econòmic que ofereix nombroses oportunitats pel que fa al creixement empresarial i a les relacions comercials amb altres països.

Les cambres de comerç de Girona, Sant Feliu de Guíxols, Palamós i Sabadell han estat representades en la jornada “Girona, Terra d’Oportunitats”, que ha comptat també amb la participació de membres de consolats del Marroc, Panamà, Burkina Faso, Itàlia i França. Els punts principals del programa han estat debatuts en una sessió de treball entre tots els assistents. L’esdeveniment també ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa de Castelló d’Empúries i el subdelegat del govern espanyol a Girona. El principal objectiu de la trobada ha sigut enfortir els llaços econòmics, empresarials i culturals entre Girona i altres països d’arreu del món. Com a primer punt del programa, els assistents han pogut veure tots els detalls de l’activitat de Gelati Dino, com ara la seva cadena de producció, seguint els passos pel que fa a l’elaboració dels gelats.

La sessió de treball ha tingut com a punt de partida els testimonis dels membres del cos consular presents, que han exposat el punt de vista propi sobre les relacions empresarials i comercials dels seus respectius països amb les comarques gironines.També s’han establert alguns paràmetres per intentar millorar les condicions de l’actual context i s’ha abordat els diferents processos d’integració a Girona i a la resta de la comarca. El segon torn de participació ha estat per als representants de les cambres de comerç, que han valorat les relacions d’importació i exportació de cada país representat, a banda d’enumerar quins són els sectors on hi ha més oportunitats de creixement i de quina manera es poden potenciar les relacions comercials.

L’amfitrió de la jornada, Valter Rosso, ha assegurat que Gelati Dino Gruppo és “l’exemple perfecte que corrobora que Girona és una terra d’oportunitats”, i afegeix: “Som un exemple d’una empresa gironina formada per gent italiana que s’ha integrat i que, ara, la seva tercera generació, amb gent nascuda aquí, continua treballant per expandir l’empresa fora de les nostres fronteres”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.