Política

orient mitjà

Israel intensifica els seus atacs a la Franja de Gaza

El foc israelià mata prop de noranta persones més en diversos bombardejos a l’enclavament palestí

Gairebé noranta persones han perdut la vida a Gaza, segons fonts del Ministeri de Sanitat de la Franja, després que dilluns Israel hagués intensificat els seus atacs a l’enclavament palestí coincidint amb la incursió territorial al sud del Líban i el llançament de gairebé 200 míssils per part de l’Iran cap a territori israelià.

Segons les dades de les autoritats sanitàries palestines, unes 34 persones han mort al nord de la Franja en un nou bombardeig israelià contra una escola i un orfenat, mentre que un altre atac, aquest al centre de l’enclavament palestí, ha matat divuit persones més. Entre les víctimes mortals figuren tres infants i quatre dones, després que un grup de gazians haguessin intentat de travessar el corredor Netzarim, una carretera artificial construïda per les forces israelianes per dividir la Franja per la meitat, i fossin colpejats per foc d’artilleria.

I en les localitats de Khan Yunis i Rafah, al sud, els hospitals han rebut 37 cadàvers després d’una nova incursió israeliana al sud-est del territori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.