Economia

Arrenca “La ComerÇiada” amb més de 700 establiments participants

La Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG), les cambres de comerç de Girona i Palamós, i tretze associacions de comerç de les comarques gironines han presentat aquest matí, al centre cultural La Mercè de Girona, la II edició de “La ComerÇiada”. La iniciativa, que té com a objectiu impulsar el sector del comerç local i posar en valor els establiments de proximitat mitjançant accions creatives i diferenciades a cada comarca, incrementa aquest any un 16% les adhesions, amb més de 700 establiments participants, i centenars d’activitats dirigides a promoure la compra en el sector i agrair la fidelitat i aposta pel comerç local a la clientela. La campanya es durà a terme del 18 al 20 d’octubre.

Durant l’acte de presentació, la presidenta de Girona Centre Eix Comercial, Mercè Ramírez de Cartagena, ha subratllat que “la força de la unió” és el “gran motor” de la campanya, que aquest any lidera l’entitat gironina en qualitat d’amfitriona. Ramírez de Cartagena ha qualificat el projecte de “reivindicatiu i festiu” i ha destacat el nombre i l’originalitat de les propostes promocionals de les associacions i comerços. A tall d’exemple, destaquen els sortejos de vols en globus (Palafrugell) o d’un dia de compres premiat amb mil euros (Girona) per gastar durant la campanya. També sobresurten les activitats infantils, música i dansa de Palamós, Olot i Sant Feliu de Guíxols, o les degustacions i tallers del Comerç de Sant Antoni de Calonge, que a més estrenarà la nova aplicació de compres “Tengui”, i el gran sorteig de productes dels establiments de Blanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.