Economia

Judith Viader, CEO de Frit Ravich, guanyadora del ‘CaixaBank Premi Empresària’ 2024

Judith Viader, CEO de Frit Ravich, ha estat triada guanyadora nacional de la vuitena edició del ‘CaixaBank Premi Empresària’ 2024, que cada any reconeix el talent i l’excel·lència professional d’empresàries a Espanya que són un referent per la seva trajectòria, visió estratègica, capacitat d’innovació i lideratge transformador.

El jurat dels premis, integrat per un grup de directives i directius de CaixaBank, ha triat a Judith Viader entre les dotze guanyadores territorials pel seu esperit emprenedor i la seva visió estratègica. El jurat ha valorat els seus mèrits tant referent a l’èxit de la seva activitat empresarial com a la seva trajectòria professional, la seva capacitat de lideratge i la seva participació en iniciatives de mentoring femení i en xarxes de dones empresàries o grups de lideratge.

Viader va començar la seva trajectòria en l’empresa l’any 1991 en el departament de màrqueting i va treballar en diferents departaments, amb una visió 360 graus de la companyia, fins a aconseguir la Direcció General l’any 1997.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.