Política

REGNE UNIT

Starmer admet “turbulències” en els seus primers 100 dies al capdavant del govern

El líder laborista reitera que el pròxim pressupost inclourà “decisions difícils”

El primer ministre britànic, el laborista Keir Starmer, ha admès que hi ha hagut “dies i setmanes turbulents” en el seu mandat, del qual es compleixen aquest dissabte cent dies, informa Efe.

“No hi ha manera d’evitar-ho, és la naturalesa del govern”, hi ha afegit a la cadena pública BBC, en al·lusió a les crítiques per la seva turpitud a l’hora d’acceptar regals de donants i les tensions internes dins del seu equip.

El premier laborista ha reiterat que el seu primer pressupost, que es presentarà el 30 d’octubre, inclourà “decisions difícils” per estabilitzar les finances públiques però també mesures per fer créixer l’economia i millorar el nivell de vida dels britànics. En aquest sentit, ha promès milers de milions addicionals d’euros per a transport, escoles i hospitals.

El govern laborista està centrat ara a preparar la seva primera Cimera internacional d’inversió, que tindrà lloc dilluns vinent a la City, amb l’assistència de líders empresarials de tot el món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.