Economia

Barcelona Comerç dona “ferm suport” a l’activitat de terrasses en els eixos comercials

Barcelona Comerç mostra un suport “ferm” a l’activitat dels restaurants i terrasses en els 23 eixos comercials que formen part de l’entitat. “Entenem que, en alguns casos, la presència de terrasses i restaurants pot generar preocupació entre uns certs col·lectius”, afirma l’entitat en un comunicat on es postula a favor d’una “restauració responsable” que compleixi amb les disposicions legals quant a horaris, aforament i ús de l’espai públic.

La Fundació Barcelona Comerç indica que els restaurants i terrasses en els eixos comercials de proximitat “no només representen un motor econòmic, sinó que també són espais de trobada i convivència, gaudits majoritàriament pels mateixos residents de la zona”. En molts casos, exposa, els mateixos veïns són també propietaris dels negocis. Així, diuen, es consolida el teixit social i empresarial dels barris de Barcelona i es dona vida als carrers.

Així ho afirma en un comunicat arran la recollida, d’una banda, de 18.000 signatures per part de la FAVB per modificar l’ordenança de terrasses. A l’altre extrem, els restauradors s’han defensat amb la recopilació d’altres 10.000 suports.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.