Política

estat espanyol

El PP d’Ayuso inclou la compareixença de Sánchez i Gómez en l’Assemblea de Madrid

Tot i estar cridat és poc probable que el president del govern espanyol comparegui perquè no està obligat a declarar en els parlaments autonòmics

El Partit Popular d’Isabel Díaz Ayuso en l’Assemblea de Madrid ha complert la seva promesa i sol·licitarà la compareixença en la comissió d’investigació del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i de la seva esposa, Begoña Gómez.

Així ho han traslladat als periodistes al límit perquè acabés el termini per a presentar el llistat de compareixents, que finalitzava aquest dimarts a les vuit de la tarda, i ha estat l’últim partit a donar a conèixer els noms per a la comissió que, segons les previsions, arrencarà el 13 de novembre amb la citació de Gómez i Goyache, com ja va avançar fa setmanes el PP.

Malgrat la possible crida de Sánchez a l’Assemblea de Madrid, on els populars tenen la majoria absoluta, aquesta compareixença és bastant improbable, ja que el president del govern no està obligat a declarar en els parlaments autonòmics, perquè la seva responsabilitat és fer-ho en el Congrés dels Diputats o en el Senat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.