Eines

Neix The Need Factory, portal on es demanen pressupostos de serveis

El grup Intercom ha engegat The Need Factory (www.theneedfactory.com), una plataforma per internet en què els usuaris poden publicar de manera gratuïta el que necessiten i els professionals els presenten pressupostos, de manera que els clients potencials poden avaluar les diferents ofertes i, en cas d'interessar-ne alguna, el portal facilita les dades respectives a les dues parts perquè facin tractes. De moment, es poden demanar serveis de càtering, fotografia, neteja, mudances, reformes per a l'habitatge, restaurants i reparació d'electrodomèstics, però la intenció és ampliar el nombre de categories.

“Em demanaven 2.000 euros per canviar la caldera de casa. Al cap d'un dia i mig d'haver publicat la meva necessitat, els resultats han estat òptims: tres pressupostos rebuts, un de 1.500, un altre de 1.000 i un de 995”, comenta el primer usuari del portal que va contractar-hi un servei. Quan es fa una demanda, es té l'opció de fer-ne durar la vigència 7 dies, 15 o un mes.

“Vam pensar crear The Need Factory fa aproximadament un any, quan ens vam adonar de les dificultats que tenen els usuaris a l'hora de trobar el que estan buscant, ja sigui un producte o un servei. El sistema de pressupostos en línia està contrastat en altres països, però a l'Estat espanyol només hi ha webs orientades a pressupostos de reformes. Amb The Need Factory ens volem posicionar com líders a l'Estat, abordant tots els sectors: fotografia, càtering, transports, esdeveniments, advocats, reparacions, etc.”, explica Chema Vila, conseller delegat del projecte.

Mentre que publicar una necessitat és totalment gratuït per als que demanen un servei, per als professionals -només es poden donar d'alta empreses i autònoms- és gratis registrar-se i inserir pressupostos durant el període de prova, passat el qual s'entra en el model de pagament. Tan demandants de serveis com professionals fan valoracions de com ha anat el tracte, de manera que les opinions serveixin de referència per al futur. L'acceptació de pressupostos en el portal no representa cap obligació legal: qui incompleixi només s'arrisca a tenir vots negatius.

Intercom (creador de negocis com Infojobs, Softonic i Emagister) és una incubadora d'empreses creada fa 15 anys i que ha desenvolupat 50 projectes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.