Borsa

Una aposta arriscada?

L'Íbex-35 esdevé el millor índex en disparar-se un 3,41% setmanal per l'esperança que es materialitzi el rescat a Espanya. Però l'ajut continua en l'aire i la unió bancària s'ajorna.

Google publica per error els seus comptes trimestrals i la seva cotització s'enfonsa i arrossega la resta
de tecnològiques

Els mercats continuen desfullant la margarida per mirar d'esbrinar si l'ajut a Espanya es produirà o no. Una setmana més (i ja són uns mesos) no hi ha res de nou en aquest tema, més enllà de les declaracions d'institucions o polítics a favor de no demorar més la petició oficial de rescat als socis de la Unió Europea (UE) i de les paraules dels representants del govern espanyol que no volen ni sentir a parlar d'aquesta qüestió.

Però entre rumors, declaracions i desmentiments, els inversors aposten perquè un dia o un altre el rescat a Espanya serà un fet, el Banc Central Europeu (BCE) tindrà el camí lliure per intervenir en el mercat de deute i la pressió dels especuladors sobre el país s'esvairà.

I en vista d'aquest panorama una mica més optimista els inversors s'han animat i les compres han tornat al parquet espanyol durant la darrera setmana. El selectiu índex espanyol ha aconseguit superar durant la setmana els 8.000 punts (arribant a saltar per sobre els 8.100) i ha sumat una alça del 3,41% setmanal, tot i no poder-se mantenir per sobre d'aquest nivell en tancar divendres en els 7.913,40 punts. Amb aquest comportament, l'Íbex-35 ha brillat enfront dels seus homòlegs euro



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.