Emprenedors

Comencen les obres per a la creació d'un nou viver d'empreses a Badalona

Aquest dimarts està previst que comencin les obres d'adequació de la nau industrial que acollirà el nou viver d'empreses de Badalona. Amb aquest equipament, la ciutat vol fomentar l'emprenedoria i dotar-se d'un espai on els professionals podran instal·lar-se per iniciar la seva activitat. El nou viver d'empreses estarà situat al polígon industrial de les Guixeres, en una nau propietat de l'empresa municipal Ens de Gestió Urbanística, SA (Engestur). L'impuls de la iniciativa s'ha fet amb el suport del Gremi d'Instal·ladors del Barcelonès Nord i Baix Maresme i la Fundació Privada Llegat Roca i Pi, que han signat un conveni amb l'Ajuntament de Badalona i Engestur per col·laborar en les obres d'adequació, reforma i millora de l'espai que aviat acollirà el viver d'empreses.

La fundació Roca i Pi, que treballa en el foment de la inserció laboral de persones en atur, facilitarà un professional per coordinar les obres d'adequació de les instal·lacions i aportarà els especialistes per fer aquests treballs. El Gremi d'Instal·ladors assumirà l'assessorament tècnic i facilitarà contactes amb els fabricants per obtenir materials necessaris per a la instal·lació.

La nau, de 300 metres quadrats, s'oferirà a joves emprenedors que s'hi podran instal·lar de forma temporal i a baix cost mentre ultimen els passos previs a la sortida al mercat. La previsió és que en aquest espai s'hi puguin instal·lar fins a vuit iniciatives empresarials. L'Ajuntament ha anunciat que acordarà amb la Federació Empresarial de Badalona els criteris per escollir els primers projectes d'emprenedoria que s'instal·laran al viver. L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, lloa la iniciativa i destaca la importància de posar d'acord el sector públic i el privat per tirar endavant polítiques actives de promoció de l'ocupació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.