Emprenedors

Tecnocampus engega un programa d'alt rendiment per als alumnes emprenedors

El TecnoCampus de Mataró ha posat en marxa el programa d'emprenedoria, l'Innoemprèn Universitari, adreçat a tots els alumnes matriculats als estudis de grau que s'imparteixen al centre. El programa d'alt rendiment té com a objectiu accelerar les idees dels alumnes emprenedors. La primera sessió va tenir lloc dijous, amb la participació de 43 alumnes. Durant les properes jornades els participants rebran formació i assessorament professional, en contacte amb el mercat, amb l'objectiu de madurar projectes i analitzar-ne la viabilitat.

L'any passat el programa Innoemprèn es va adreçar a emprenedors que no eren estudiants i va finalitzar amb un resultat d'11 empreses constituïdes, un èxit segons els coordinadors que ha motivat a impulsar una segona edició que ja està en marxa. El programa representa ara una oportunitat per a alumnes de totes les carreres, amb especial menció per a les enginyeries o el graduat en mitjans audiovisuals. Els participants desenvoluparan el projecte des de la idea inicial fins al model de negoci i acabant amb un prototip. El programa, que es duu a terme fora de l'horari lectiu, és gratuït i obert a tots els estudiants i se suma a d'altres iniciatives que es porten a terme per estimular l'esperit emprenedor, com són el màster d'emprenedoria o la incubadora d'empreses que hi ha al parc.

La relació entre el sector empresarial i la universitat és un dels pilars del Tecnocampus per enfocar millor els estudis a les necessitats reals del mercat. Actualment el parc universitari ofereix totes les enginyeries, graus de mitjans audiovisuals, en salut, esport, innovació d'empreses, màrqueting i turisme. El centre realitza avui la jornada de portes obertes amb visites guiades cada mitja hora durant tot el dia. Tota l'oferta es pot consultar al web tecnocampus.cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.