Política

Sectors crítics de Podem, EUiA i MES aniran en candidatura pròpia el 27-S

La llista s'ha batejat amb el nom de Guanyem Catalunya

Es contraria a la independència de Catalunya

Sectors crítics de Podem, EUIA i MES aniran junts a les eleccions del 27-S en una candidatura pròpia d'esquerres, diferent de la dels seus respectius partits, denominada Guanyem Catalunya, i que han presentat aquest dilluns.

Els portaveus d'aquesta nova candidatura, els caps de llista de la qual seran elegits en els pròxims dies, han criticat en una roda de premsa als seus anteriors partits, qualificats per ells mateixos com “projectes personalistes, basats en la posada en escena mediàtica i amb unes bases d'afiliació escasses que amb prou feines participen en les principals decisions”.

Aquesta nova formació sorgida a partir de sectors crítics de Podem, EUiA i MES, i ja batejada amb el nom de Guanyem Catalunya, té com portaveus a Pablo Barreneche i Ramón González (exmilitants de Podem), Marisol Martínez (expulsada d'EUiA) i Xavier Salvadó (fins fa poc portaveu de MES al Vendrell -Tarragona-).

Segons indica Guanyem Catalunya en un comunicat, la seva organització “no ha nascut per ser propietat de cap líder de moda, sinó perquè la ciutadania s'organitzi presentant candidatures i confluències electorals, i així ho hem fet”.

“No creiem en moviments ni confluències de polítics espectacle, ni en la llibertat o la independència que des de l'espectacle ens prometen”, afegeixen els promotors d'aquesta nova formació per posicionar-se en contra de la independència de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.