Política

Rajoy adverteix a Mas: “Si algú vol incomplir la llei, tindrà un problema”

El president espanyol particip a Castelldefels en un acte de suport al cap de cartell del PP a les eleccions del 27-S, Xavier Garcia Albiol

Assegura que aquestes comicis suposaran “la superació dels enfrontaments que les decisions irresponsables d'alguns han produït”

El cap del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha advertit aquest dimecres al president de la Generalitat, Artur Mas, que “si algú vol incomplir la llei, tindrà un problema”. Rajoy ha fet aquesta declaració després de participar a Castelldefels juntament amb la secretaria general del partit, María Dolores de Cospedal, en un acte de suport al cap de cartell del PP català a les eleccions del pròxim 27 de setembre.

El cap de l'Executiu ha ressaltat que el seu partit defensarà que aquestes comicis suposin “el començament de la sortida del túnel i la superació dels enfrontaments que les decisions irresponsables d'alguns han produït”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.