Política

L'ANC i Òmnium omplen la plaça Sant Jaume per reivindicar el 27-S com a plebiscit

Més de 3.000 persones s'han aplegat per defensar del caràcter plebiscitari de les eleccions del 27 de setembre

Més de 3.000 persones s'han aplegat aquesta tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona per defensar del caràcter plebiscitari de les eleccions del 27 de setembre. La concentració va ser convocada aquest dilluns, dia en què el president de la Generalitat, Artur Mas, va signar el decret de convocatòria electoral i, durant l'acte, han intervingut el president de l'ANC, Jordi Sànchez, i el vicepresident d'Òmnium, Jordi Cuixart.

Segons Cuixart la concentració d'avui és “una celebració pel decret que permetrà que expressem a les urnes si volem o no la independència”.

L'acte també ha servit per fer una crida a la mobilització a la manifestació prevista a l'avinguda Meridiana per la diada de l'Onze de Setembre. En declaracions als mitjans, el president de l'ANC, Jordi Sànchez, ha dit que ja hi ha 110.000 inscrits per a aquest acte, i que no serà de tipus “electoral” sinó “obert” a tothom, segons ha promès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.