Política

Els bisbes catalans creuen que el 27-S té una “importància històrica”

Recorden el “deure” de tots els ciutadans d'anar a votar pensant en “el bé comú”

Els bisbes catalans han defensat que el 27-S “poden tenir una notable importància històrica”, així com la “legitimitat” de totes les opcions que es presenten a les pròximes a Catalunya, inclosa la de la independència, si es basen “en el respecte a la dignitat inalienable de les persones i dels pobles”.

En una nota oficial signada per tots els prelats de Catalunya, han recordat el seu “amor a la Pàtria catalana” i el “deure” de tots els ciutadans d'anar a votar pensant en “el bé comú”. encara que reiteren que “no li toca a l'Església proposar una opció concreta”.

“Però sí que defensem la legitimitat moral de totes les opcions polítiques que es basin en el respecte a la dignitat inalienable de les persones i dels pobles, i que busquin amb constància la pau i la justícia”, argumenten els bisbes, que adverteixen que “les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya poden tenir una notable importància històrica”.

Segons els bisbes, “estan en joc qüestions decisives a nivell institucional, polític i social”, i han escrit la nota perquè creuen “que també la nostra veu, exposada amb esperit de servei, pot enriquir el debat actual sobre el present i el futur del nostre país”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.