Empreses

Banc Sabadell guanya un benefici atribuït de 580 milions d'euros fins al setembre

El grup Banc Sabadell ha conclòs els nou primers mesos d'any amb un benefici net atribuït de 579,8 milions d'euros, un 59,4% més que en el mateix període de l'any passat.

El marge d'interessos continua mantenint una tendència positiva gràcies als menors costos de finançament i a la fortalesa de generació d'ingressos del banc en un entorn de tipus d'interès baixos. En termes de grup, i fins al setembre d'enguany, se situa en els 2.240,3 milions d'euros (+35,8% interanual). Els ingressos per comissions també continuen creixent aquest trimestre malgrat l'estacionalitat pròpia d'aquests tres mesos últims. Una dada també positiva és que la morositat manté la tendència a la baixa i cau al setembre fins al 8,51% des del 9,01% de fa tres mesos. D'altra banda, els resultats del banc britànic TSB, que forma part del Sabadell, han registrat un benefici de gestió abans d'impostos de 32,4 milions de lliures.

El conseller delegat del grup, Jaume Guardiola ha dit que l'entitat “s'adaptarà a la realitat que existeixi en un futur”, en el moment de respondre una pregunta sobre el procés polític català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.