Comunicació

TV3 estrena ’El cadàver d’Anna Fritz’ (22.55 hores)

La pel·lícula, d’Hèctor Hernández Vicens, és una de les més intenses i provocadores dels últims anys i ha causat sensació a diversos festivals

Tres amics es colen al dipòsit de cadàvers per contemplar el cos sense vida d’una actriu jove i cèlebre

L’Anna Fritz, una actriu jove i cèlebre, ha mort i el seu cos és al dipòsit de cadàvers. Tres amics s’hi colen per contemplar el seu bonic cadàver i s’enfronten a la temptació de traspassar els límits d’allò que és moral.

Aquest és l’argument del Cadàver d’Anna Fritz una de les pel·lícules més intenses i provocadores dels últims temps i que TV3 estrena aquest dilluns, a les 22.55 hores, després d’un nou capítol de Nit i Dia.

El film, dirigit per Hèctor Hernández Vicens i produït amb la col·laboració de la televisió pública catalana, ha causat sensació en diversos festivals de cinema, entre els quals el de Sitges 2015, on es va poder veure a la secció oficial.

A la pel·lícula només hi surten quatre actors, transcorre en un únic espai (un dipòsit de cadàvers) i sense el·lipsis, en un espai de temps d’unes tres hores d’una mateixa nit.

Aquesta unitat d’espai i temps, i una càmera que no busca narrar, sinó transmetre de manera directe les emocions i sentiments dels personatges, vol fer “sentir” a l’espectador l’angoixa que senten els protagonistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.