Empreses

Olivé inverteix un milió per renovar el restaurant

La cadena de restauració Grup Olivé ha invertit un milió d’euros en la renovació del restaurant que dona nom al grup. Amb aquesta inversió a l’establiment del carrer Balmes de Barcelona el grup consolida un local emblemàtic obert el 1984, orientat als amants de la gastronomia senzilla però de qualitat i especialment pensat per als comensals del món de l’empresa i els negocis. L’actualització del disseny ha estat dut a terme per l’estudi de Lázaro Rosa-Violán. Grup Olivé Slowfood, amb una plantilla de 300 professionals i regentat des de fa un any per Oriol Olivé, fill de Josep Olivé, va facturar 19,9 milions d’euros el 2017, amb un increment del 10,7% respecte de l’any anterior.

“L’any passat va ser el millor any després de la crisi, fins que en el darrer trimestre es va notar una caiguda de clients, sobretot de turistes, entorn al 10 o 15%”, diu Oriol Olivé, que explica que tot i així els número han estat “molt positius”. La família Olivé controla el 40% del capital d’un grup integrat por desenes de petits accionistes i també controla la gestió de cinc restaurants situats a la capital catalana. Al marge de L’Olivé, la nau capitana on s’ha prioritzat el marisc o arrossos de peix i botifarra negra, també gestiona el Barceloneta, especialitzat en peix i marisc; Paco Meralgo, que és una taverna de tapes; Barcelona-Milano, que fusiona la gastronomia catalana i italiana, o el bar Cañete, la casa de menjars més original de la Rambla barcelonina. L’any passat es va vendre el restaurant Tuset, ara reconvertit en El Feroz i del qual controla un 10% del capital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.