Economia

Els premis Emprenedors reconeixen Marc Barceló

Els guardons impulsats per l’Ajuntament es van entregar ahir al migdia en un acte celebrat a l’auditori dels Caputxins

Adrià Giner, d’Ekko WC, va rebre el primer premi Emprenedors

L’empresari Marc Barceló, de Volta Motorbikes, va rebre ahir el reconeixement a jove empresari en el marc dels premis Emprenedors que es van entregar al migdia en l’auditori dels antics Caputxins de Figueres. El primer premi en la categoria d’Emprenedors va ser per a Adrià Giner Puigdomènech, de l’empresa de lavabos ecològics Ekko WC. El segon premi d’aquesta categoria va ser per a Roser Martínez Cabrera de Roser Martínez- Joiera Creativa. Així mateix, el premi Línia de Negoci Innovadora va adjudicar-se a Carmen Díaz, de Can Tuies del Far d’Empordà.

La millor idea de negoci, en la categoria ESO va recaure en el projecte Vaixell de recollida de brossa, de José Cámara, Sergi Ribas, Noa López i Joel Viñales, de l’institut Illa de Roda de Roses. En la categoria batxillerat i cicles, el reconeixement va recaure en el projecte Komfy, de Maria Campayo, Holly Froom, Vanessa Meza, Alexandra Mourafiq, de l’institut Cendrassos de Figueres.

En l’acte d’entrega de premis, David Prada, director gerent de l’empresa Prada Nargesa, empresa familiar amb més de 40 anys d’experiència en el sector de la fabricació de maquinària industrial, va presentar una ponència en què mostrava la seva experiència com a exemple d’innovació a la comarca. Prada va reflexionar sobre com les noves tecnologies poden contribuir en el camí cap a l’èxit de les empreses. El disseny dels trofeus dels premis Emprenedors va seguir la nova línia presentada en l’edició anterior. Així, partint del premi concebut per Dizaina, ha estat creat amb una impressora 3D, gràcies als dissenys elaborats pels alumnes del curs de disseny en 3D.

LA XIFRA

10
anys.
Aquesta és la desena edició d’aquests reconeixements que impulsa l’Ajuntament de Figueres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.