Economia

Caixabank i Fira de Girona signen un acord de patrocini

L’entitat financera serà patrocinador principal de Fira de Mostres, Fira Rebaixa, ExpoJove, Tot Nuvis i la Pista de Gel

CaixaBank i Fira de Girona han renovat l’acord de patrocini pel qual l’entitat financera esdevé patrocinadora principal de les fires, els salons, les mostres i altres actes de caire similar que organitzi Fira de Girona. El contracte de patrocini l’han signat la directora de Fira, Coralí Cunyat, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana.

Caixabank patrocinarà així FiraRebaixa, ExpoJove, Fira de Mostres, Tot Nuvis i la Pista de Gel. L’acord, segons ha fet públic Caixabank, també inclou que durant la 57a edició de la Fira Industrial, Agrícola i Comercial –Fira de Mostres–, que se celebrarà del 27 d’octubre a l’1 de novembre, CaixaBank tindrà una presència destacada.

Segons el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, l’acord de patrocini amb Fira de Girona “és una mostra del compromís de l’entitat amb les comarques gironines i el seu suport als sectors econòmics, dels quals la Fira n’és un dels principals exponents”. També la directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat, ha agraït a CaixaBank la seva implicació amb la societat gironina en general i amb la Fira en particular. “Estem molt satisfets que una entitat com CaixaBank patrocini alguns dels certàmens que Fira de Girona organitza i que ens ajudi així a dinamitzar l’economia de la demarcació de Girona”. Segons CaixaBank, amb el suport any rere any a la Fira es “reforça la seva finalitat, que és la promoció i el foment del comerç, la indústria i els serveis que li estan encomanats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.