Política

La militància de Podem avala la continuïtat d’Iglesias i Montero

La militància de Podem ha avalat que Pablo Iglesias i Irene Montero continuïn al capdavant del partit, amb un 68,42% dels vots, segons dades avançades ahir a la tarda a través de les xarxes socials pel secretari d’organització de la formació, Pablo Echenique. En la consulta interna sobre la continuïtat del líder de Podem i de la seva parella i portaveu del grup parlamentari al Congrés –després de la polèmica per la compra d’un xalet de 600.000 euros a Galapagar– hi han participat 188.176 persones. Segons Echenique, aquesta ha estat la consulta més nombrosa de la història del partit. En concret, 128.300 militants (68,42%) han votat per la continuïtat de Montero i Iglesias i 59.224, un 31,58%, han optat per demanar la seva dimissió. S’han registrat 652 vots en blanc. La consulta va començar dimarts a la tarda i va acabar ahir a les dues del migdia.

La pregunta va ser: “Consideres que Pablo Iglesias i Irene Montero han de seguir al capdavant de la secretaria general de Podem i com a portaveu parlamentària?”. Les respostes possibles eren “Sí, han de seguir”, o bé “No, han de dimitir i deixar l’acta de diputats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.