Economia

La multinacional tecnològica Oracle lloga tres plantes de la Torre Glòries

Està previst traslladar-hi 250 treballadors de Netsuite, empresa especialitzada en la gestió del núvol

Tal com també farà Facebook, la multinacional tecnològica nord-americana Oracle té previst instal·lar-se properament a la Torre Glòries, al 22@. Oracle ha llogat tres plantes de més de 1.000 m2 cadascuna a l’edifici que va ser candidat a acollir l’Agència Europea del Medicament. La intenció és traslladar-hi 250 empleats de Netsuite, una empresa especialitzada en la gestió del núvol a Internet que Oracle va comprar fa dos anys, segons ha avançat TV3 i ha confirmat l’ACN de fonts properes a l’operacó.

La companyia va anunciar el seu trasllat a la Torre Glòries fa uns dies a través de Twitter i està reclutant treballadors amb perfils com programadors o dissenyadors. Segons TV3, la perspectiva és ampliar el negoci i de fet la companyia té opció a llogar encara dues plantes més.

La Torre Glòries és propietat de Merlin Properties i l’operació ha estat assessorada per Cushman & Wakefield.

Actualment, Oracle té la seu central a Barcelona a Pedralbes Centre i les oficines de Netsuite són a la Rambla de Catalunya.

Ara fa dos mesos va transcendir que Facebook controlaria part de les ’fake news’ –notícies falses- que es publiquen a la xarxa social des de la Torre Glòries. Concretament, a través de l’empresa de serveis Competence Call Center (CCC), que va llogar 9.000 metres quadrats distribuïts en 8 plantes de l’emblemàtic edifici dissenyat per l’arquitecte francès Jean Nouvel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.