Política

Juncker, en principi, veu bé els pressupostos

Pràcticament al mateix temps que el líder del PP, Pablo Casado, acusava Sánchez al Congrés de “vendre” el seu govern als independentistes i tornava a defensar el seu viatge a Brussel·les per criticar els pressupostos que “arruïnen” Espanya, el president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, feia arribar al govern espanyol que, en principi, veu amb bons ulls els pressupostos que Madrid li va fer arribar dimarts.

Segons han explicat des de la Moncloa, aquesta és la valoració que li va traslladar el líder de l’executiu comunitari a Pedro Sánchez durant la reunió bilateral que han mantingut aquest dimecres a Brussel·les, coincidint amb la cimera que els líders celebren des d’avui. Les mateixes fonts han afirmat que Juncker també ha dit que els comptes estan millor que els d’altres països de l’Eurozona, donant a entendre que podia referir-se a Itàlia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.