Economia

Jornada de comerç exterior de CaixaBank

Vint-i-cinc empreses gironines s’interessen per nous mercats

CaixaBank ha reunit a Girona 25 empreses gironines interessades a potenciar el seu negoci en l’àmbit internacional en la jornada Porta a l’Exterior, que es va dur a terme a CaixaForum Girona. Durant tot el dia, els especialistes en comerç exterior de l’entitat financera van aconsellar les empreses assistents sobre com internacionalitzar la seva activitat. A més, els van oferir assessorament sobre nous països i mercats als quals dirigir les seves exportacions i com orientar millor els seus projectes internacionals. Concretament, la jornada va incloure una informació especial sobre els mercats d’Algèria, Hong Kong, el Regne Unit i el Marroc, a través de la presència dels directors de les oficines de representació de CaixaBank en aquests països.

Planificació financera

Aquesta és la segona activitat de l’entitat financera a la demarcació en menys d’una setmana. Fa uns dies, més de 40 accionistes de Girona van participar en el curs sobre planificació financera i gestió de l’estalvi, organitzat pel departament de relació amb accionistes de CaixaBank. La sessió va ser impartida al CaixaForum de Girona pel professor Enrique Castellanos, responsable de recerca i formació de l’Instituto BME.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.