Economia

Els taxistes gironins fan viatges gratis per protestar contra les VTC

Els taxistes de Girona, Salt i Sarrià de Ter han decidit convocar una protesta en contra de les llicències VTC. Cada dimarts i dimecres entre les onze i les dotze del matí i les set i les vuit del vespre oferiran trajectes urbans gratuïts. En el moment en què una persona pugi en un taxi durant aquestes franges, el conductor li comunicarà que el viatge serà gratuït. Durant el trajecte, els taxistes aprofitaran per explicar el seu punt de vista en aquest conflicte.

El president de Gitaxi, Fernando Samitier, detalla que “la intenció és orientar l’opinió pública”. Samitier afirma que busquen una manera de “compensar” els clients que es veuen “agreujats pels serveis mínims” del servei de taxi durant la convocatòria de vaga. A més, aclareix que l’explicació dels taxistes durant el trajecte és un bon moment perquè la societat sàpiga els motius del conflicte “de primera mà”.

En paral·lel, els conductors de Girona que tinguin festa baixaran fins a Barcelona fent una marxa lenta per donar suport als taxistes de la capital catalana. De fet, des d’aquest cap de setmana, ja hi ha algunes persones que ho han fet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.