Música

white summer

JORDI CAMPS I LINNELL

De dia i, més que mai, de nit

Les xifres avalen l’èxit creixent del White Summer, un festival de música, moda, gastronomia, arts escèniques i entreteniment divers que marca un dels punts de trobada més destacats de l’estiu. Tant de dia com de nit, perquè per a aquesta nova edició, la vuitena, els seus promotors aposten per ampliar l’activitat nocturna, sota un lema: Oh my light, oh my night. En total, s’oferiran més d’una vuitantena d’activitats d’aquest esdeveniment que té lloc del 3 al 25 d’agost a les Serres de Pals.

La inauguració serà a càrrec de La Casa Azul, i la clausura s’ha encomanat a Zahara, un referent de la música indie, que presentarà les cançons de l’àlbum Astronauta. Amb festa fins a la una de la matinada, hi haurà també animadors de luxe, com ara el DJ Cariño i, procedent de Nova York, Nickodemus, tots dos el dissabte dia 17. Viva Suecia, El Petit de Cal Eril, Pavvla i Delaporte són altres nomes destacats que desfilaran per l’escenari del White Summer.

El festival no descuida tampoc el públic familiar que s’hi acosta a partir de les sis de la tarda, a qui proposa una vuitantena d’espectacles artístics, teatrals i de dansa. El Pot Petit serà tan sols una de les actuacions destacades. El dia de la solidaritat arribarà a través de l’Associació El Trampolí, de suport a persones discapacitades, que representarà l’obra teatral Plàstics no, gràcies, tal com va explicar Maite Cobos.

Hi haurà també una jornada dedicada a la cultura africana i un espai de xerrades sobre creativitat, salut i il·lustració, a part de l’habitual mercat comercial, aquest any en aliança amb La Roca Village.

WHITE
SUMMER
DEL 3 AL 25 D’AGOST


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.