Música

Flandes, el Piemont i Suècia sonen a Undàrius

Undàrius, el festival de cultura popular i tradicional de Girona, obre avui la seva sisena edició, que inclourà per primera vegada actuacions de grups provinents de Flandes (Naragonia Quartet), Suècia (Duo Tanghe Coudroy) i la regió italiana del Piemont, d’on provenen els experimentats Tre Martelli. El festival, organitzat per l’associació Escampillem, tindrà lloc fins diumenge amb un ampli programa d’activitats gratuïtes –alguns tallers requereixen inscripció–, i l’estrena d’un nou apartat adreçat al públic familiar, el Familiàrius, que demà a la tarda inclourà tallers, jocs i la presentació del conte Els enigmes del Beatusaure i la Bruixa de la Catedral, de la Fal·lera Gironina, als jardins del Dr. Figueras.

Aquesta tarda, Undàrius començarà al centre cívic del Barri Vell-Mercadal (17 h) amb un taller d’iniciació i descoberta del ball folk; la presentació del llibre Les plantes de la mel, de fra Valentí Serra de Manresa, i l’actuació de Núria Llobet i Elías Fernández. Demà al vespre, després d’una cercavila de gegants tindran lloc, a la plaça dels Jurats, les actuacions de l’Orquestrina Trama i els occitans Thouxazun i Laüsa. Dissabte hi actuaran Chaï, Naragonia i Tre Martelli, i diumenge tancaran el festival al teatre de Sant Narcís Le Base Duo, Le Bour-Bodros i Tanghe Coudroy.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.