Economia

Més de 6.000 tiquets venuts en la 35a Mostra del Vi de l’Empordà

Uns 13.000 visitants han passat durant el cap de setmana per les parades de la Rambla de Figueres

L’edició d’aquest any de la Mostra del Vi de l’Empordà ha superat de nou la xifra dels 6.000 tiquets venuts i dels 13.000 visitants, unes dades que, segons l’Ajuntament de Figueres, confirmen que la fira és una de les més importants del sector. La regidora de Comerç, Ester Marcos, valora d’aquesta manera la 35a edició: “Es confirma el valor d’una mostra que cada any situa la ciutat com a autèntica capital del vi que es fa a l’Empordà i aquest és un actiu que des del govern municipal no només mantindrem, sinó que impulsarem al costat del sector, buscant i pensant fórmules perquè cada any sigui més atractiva per al visitant i, naturalment, profitosa per als expositors.”

La 35a Mostra del Vi de l’Empordà va obrir les portes el dijous 5 de setembre. Enguany l’esdeveniment va consolidar l’obertura de la seva programació amb un ple absolut d’assistència al conjunt de les activitats paral·leles, com per exemple les visites als museus del Joguet de Catalunya i de l’Empordà; els tasts organitzats a l’espai de la DO Empordà, tant els gratuïts com els de pagament, i les activitats organitzades des de la Càtedra del Vi i de l’Oli de l’Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.