Economia

Noel rellança la seva gamma Delizias

L’empresa Noel Alimentaria ha anunciat el rellançament de la seva gamma de productes Delizias, que inclou sis referències en format llescat: pernil cuit, pernil serrà, pit de gall dindi, llom, xoriço i llonganissa. A través d’aquesta renovació pretén oferir una selecció millorada i més natural dels seus embotits. Segons l’empresa, amb seu a Sant Joan les Fonts, es fa un pas en qualitat eliminant additius com ara els fosfats, augmentant el percentatge de carn i fent tota la gamma sense gluten.

Amb aquesta nova línia, Noel continua apostant per les comarques catalanes com a escenari per fer els seus productes, com són els Pirineus on adoben els xoriços o la sal del Mediterrani que utilitzen per al pernil serrà. L’empresa de xarcuteria també aprofita aquest nou llançament per fer un nou envàs més modern i que redueix l’impacte en el medi ambient. Amb aquest nou embolcall s’usa menys plàstic i s’aconsegueix una disminució d’uns 16.700 quilos d’aquest material a l’any, segons afirma l’empresa. Noel confia mantenir la tendència ascendent de la companyia, que el 2018 ja va augmentar la facturació un 8,2%. L’empresa garrotxina reconeix que ara el repte és continuar guanyant presència tant al mercat espanyol com al mercat exterior, amb una aposta clara per la innovació i la diversificació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.