Economia

Foment del Treball reclama “responsabilitat” en la resposta a la sentència per no afectar l’activitat econòmica

La patronal expressa el “respecte més absolut” per les decisions de la Justícia i demana que s’obri una “nova etapa” per a l’acord

El president Puigdemont retreu el paper de l’entitat davant les pressions per traslladar seus socials fora de Catalunya

La patronal Foment del Treball ha demanat aquest dijous “responsabilitat” en la resposta a la sentència pel judici de l’1-O. En un comunicat, la patronal ha assegurat que les reaccions a la decisió del Suprem “han de garantir per damunt de tot la convivència”. A més, ha reclamat “evitar que la legítima manifestació de la protesta afecti el normal desenvolupament de l’activitat econòmica i la cohesió social”.

Foment expressa en el comunicat “el respecte més absolut a les decisions de la justícia i a la pluralitat política com correspon a l’estat de dret i democràtic”. “És evident que aquesta sentència comportarà reaccions polítiques i tindrà una important afectació emocional”, afegeix, reclamant que la sentència permeti obrir una “nova etapa” per a l’acord.

En aquest sentit, la patronal presidida per Josep Sánchez Llibre assegura que “des del respecte mutu i sempre dins de la legalitat” s’ha de superar “l’atzucac actual entre Catalunya i la resta d’Espanya” per “facilitar la recuperació de l’estabilitat i de la normalitat democràtica i institucional”.

Per la seva banda, el president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, ha contestat el comunicat de Foment a través del seu twitter on ha retret l’entitat empresarial el paper que va jugar quan el govern espanyol va pressionar els empresaris catalans perquè traslladessin les seus socials de les seves empreses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.