Economia

Economia

Seat llançarà al mercat la seva primera motocicleta elèctrica

Seat llançarà al mercat el 2020 una motocicleta 100% elèctrica, el primer vehicle de dues rodes de la marca que estarà disponible tant per a particulars com per a serveis compartits i amb el qual complementa la seva oferta en l’àmbit de la mobilitat urbana, segons ha informat la companyia. La motocicleta, equivalent a una 125cc, es desenvoluparà en col·laboració amb el fabricant barceloní de ciclomotors elèctrics Silence, diu Efe. El nou model es presentarà durant el congrés Smart City Expo World Congress, que tindrà lloc aquest mes de novembre a Barcelona. La marca ja té un patinet elèctric, l’eXS Kick Scooter, i el prototip Seat Minimó, un quadricicle elèctric.

El president de Seat, Luca de Meo, ha destacat que amb la motocicleta cent per cent elèctrica fan “un pas més” en la seve “estratègia de micromobilitat urbana”. És la primera eScooter en la història de la marca. La filial del grup Volkswagen ha recordat que Barcelona és la ciutat europea amb més motocicletes per habitant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.