Societat

L’exmarit de l’acusada pel crim de la Guàrdia Urbana diu que era “freda i capritxosa” i “sempre volia sortir-se amb la seva”

El jutge només permet explicar amb gestos a l’actual parella de l’exmarit la baralla que haurien presenciat les filles

Rubén Carbó, l’exmarit de Rosa Peral, l’acusada de matar la seva parella en el crim de la Guàrdia Urbana, ha explicat durant la seva declaració que era una persona “freda i capritxosa” i que durant els 16 anys de matrimoni sempre va voler “sortir-se amb la seva”.

Malgrat això, Carbó ha explicat que la seva relació matrimonial va ser “normal” fins que va trencar-se a finals de l’any 2016 per les infidelitats de Peral.

L’actual parella de Carbó ha detallat les trucades que li feia Rosa Peral amb la intenció de posar-la en contra de Carbó explicant que era un “maltractador i mala persona”.

El jutge no ha permès a la testimoni detallar el que van explicar-li les filles de Peral i Carbó i ha transmès amb gestos la baralla on Pedro hauria posat la mà al coll a Peral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.