Societat

La bala que va aparèixer al cotxe calcinat de l’agent de la Guàrdia Urbana podria ser el regal de casament de la víctima

El jutge decideix incloure l’objecte a la causa per comparar-lo amb els fragments localitzats al vehicle

El fragment de bala que va trobar-se a l’interior del cotxe calcinat juntament amb el cadàver de l’agent de la Guardia Urbana Pedro Rodríguez podria tractar-se del regal de noces amb què la víctima i la seva exdona van obsequiar els convidats.

Així ho ha deixat entreveure ella mateixa aquest dijous durant la seva declaració en el judici contra Rosa Peral i Albert López, acusats d’haver comès el crim, quan ha explicat que van decidir fer un clauer en forma de bala amb els noms i la data del casament gravada. El jutge ha inclòs aquest clauer a la causa per comparar-lo amb la bala que va aparèixer al cotxe.

L’exdona de la víctima també ha explicat que dies després de localitzar-se el cos va trobar-se amb Peral i li va veure unes rascades “molt superficials” al coll.

L’exdona de Pedro Rodríguez també ha explicat que va sospitar d’uns missatges que va rebre del mòbil del seu exmarit la nit de l’1 de maig del 2017, el mateix dia que es creu que Rodríguez ja era mort. Segons ha indicat, aquell dia s’havien de posar d’acord per com es repartien el fill durant tota la setmana. Ella li va enviar un correu electrònic recordant-li que encara no li havia dit quins dies se’l podia quedar, i ell va respondre d’una manera “molt amable”. Això, segons ha dit, la va fer sospitar. “Ell amb mi era més sec i em sorprèn que em demani perdó”, ha indicat.

Aquest punt reforça la tesi de la investigació que creu que Peral va utilitzar el telèfon de la víctima per fer creure que seguia amb vida.

En el mateix sentit de què va dir el germà de Pedro Rodríguez durant la sessió de dimecres, aquest dijous l’exdona també ha explicat l’escena que va tenir lloc el dia 7 de maig del 2017, quan van voler recuperar objectes de la víctima del domicili que compartia amb Rosa Peral. “No vam veure en ella cap gest d’ajudar-nos”, ha assenyalat. La testimoni ha comentat que aquell dia li va “semblar estrany” com anava vestida Peral, que portava una dessuadora quan “era un dia que feia molta calor”. A més, ha afegit que va poder observar que l’acusada tenia una rascada “molt superficial” al coll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.