Societat

El jutge de guàrdia acorda presó provisional comunicada i sense fiança per als tres detinguts per violar i gravar una dona

Un vianant va alertar del que passava a l’interior d’un cotxe aparcat al carrer

Els detinguts van gravar l’agressió

El jutjat d’instrucció 11 de Barcelona, en funcions de guàrdia, ha acordat aquest dilluns la presó provisional comunicada i sense fiança per als tres detinguts per una agressió sexual a Barcelona. Dels tres, dos d’ells s’han acollit al seu dret a no declarar.

Els Mossos d’Esquadra van detenir tres homes per agredir sexualment una dona a Barcelona el passat dissabte dia 29 de febrer, segons ha avançat La Vanguardia i han confirmat a l’ACN fonts policials.

Un vianant va alertar que hi havia un vehicle aparcat al carrer i a l’interior hi havia una dona que estava sent agredida sexualment per tres homes, que a més li estaven fent fotografies i vídeos.

Els agents van detenir els tres homes per l’agressió, per un delicte de descobriment i revelació de secrets i per un altre de furt, ja que li havien robat el mòbil a la víctima. Tenen 33, 32 i 28 anys i han passat a disposició judicial aquest dilluns.

La dona va ser traslladada a l’hospital i va presentar denúncia. El seu mòbil va ser recuperat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.