Empreses

The Sampling Solutions crea una app per digitalitzar tests

Aquesta empresa de Barcelona ha oberta una campanya de crowdfunding per valor de 760.000 euros per tal de finançar el projecte

L’empresa barcelonina The Sampling Solutions ha iniciat una campanya de crowdfunding de 760.000 euros per desenvolupar una aplicació mòbil que digitalitzarà a través d’una plataforma IT tots els tests que es facin amb motiu de la pandèmia, mostres que tindran un codi QR per tal que la informació arribi en temps real.

La campanya de crowdfunding, sota el lema #TenemosRazonesParaAplaudir, s’ha organitzat, com diu Eli Bosch, CEO de The Sampling Solutions, “per animar la gent que col·labori i poder desenvolupar l’app i tota la seva tecnologia a temps, ja que si agilitzem el procés dels tests assolirem un millor control de la pandèmia i un desconfinament més segur.”

La metodologia digitalitzada de The Sampling Solutions ja s’està aplicant a països com Corea del Sud, que està iniciant el procés de desconfinament amb èxit, tot identificant els territoris més conflictius i protegint, així, els col·lectius en situació de risc. Com diu Toni Soriano-Arandes, assessor de l’empresa i metge a la Unitat de Patologies Infeccioses i d’Immunodeficiències de la Vall d’Hebron, “en situacions tan especials com aquesta, tot ajut és important, i per això estem desenvolupant la plataforma en un temps rècord de tres setmanes per oferir-la desinteressadament a qualsevol estat o institució que la vulgui.” Afegeix que “actualment estem en tràmits molt avançats amb diversos països llatinoamericans i algunes comunitats autònomes.”

The Sampling Solutons es va fundar a les darreries de l’any 2019, i compta amb un interdisciplinar de professionals molt experimentats en camps com la biotecnologia, la digitalització de processos o epidemiologia. L’empresa va iniciar la seva activitat digitalitzant processos de mostreig per a l’àrea mediambiental i agroalimentària, tot reduint temps, errors i garantint una traçabilitat total, a través d’una aplicació mòbil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.