Salut

Coronavirus

El total de defuncions per Covid-19 a l’Estat es manté sense canvis per setè dia consecutiu

En l’última setmana s’ha notificat 27 defuncions, dues més que a l’anterior balanç

Es detecten 130 positius en 24 hores, 15 menys que divendres

La xifra acumulada de morts per Covid-19 a l’Estat espanyol des de l’inici de la pandèmia es manté congelada des de fa una setmana en els 27.136, segons l’últim balanç facilitat pel ministeri de Sanitat.

D’acord amb l’actualització d’aquest dissabte, en els últims set dies s’ha comunicat 27 defuncions a tot el territori, dues menys que les 25 de divendres. D’aquests 27 decessos, Madrid n’ha declarat 7; Castella i Lleó i Astúries n’han notificat 5, respectivament; el País Basc, 3; Castella-La Manxa, 2, i Andalusia, Aragó, País Valencià, Extremadura i Múrcia, 1.

L’informe d’aquest dissabte suma 396 positius testats, que eleven l’acumulat al llarg del brot a 243.605. No obstant això, els casos diagnosticats el dia anterior cauen dels 155 d’ahir a 130, quinze menys. Més de la meitat d’aquests últims casos (75) es concentren a Madrid i 21 més a Catalunya. A molta distància, Andalusia i Castella-La Manxa tenen 4 positius el dia anterior, respectivament; Aragó, Balears, Canàries, Castella i Lleó, País Valencià i Navarra, 3; Cantàbria i País Vasc, 2, i Extremadura, Galícia Melilla i La Rioja, 1. Astúries, Ceuta i Múrcia no en notifiquen cap.

A tot l’estat espanyol hi ha hagut 125 hospitalitzacions l’última setmana, 16 menys que ahir, i 7 ingressos a les unitats de cures intensives (UCI), 3 menys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.