Salut

Coronavirus

Exteriors defensa que Espanya és un “país segur”

Arancha González Laya reivindica que l’Estat és un dels llocs on es fan més controls i té més mecanismes per detectar els brots de Covid-19

La ministra espanyola d’Exteriors, Arancha González Laya, ha assegurat aquest divendres en una entrevista a la CNN que l’Estat espanyol és un “país segur” i ha descartat tornar a tancar fronteres.

Després que el govern francès ha desaconsellat als seus ciutadans que viatgin a Catalunya per la situació sanitària, la ministra ha reivindicat que Espanya “és un dels països que fan més controls” i que té més mecanismes per identificar els brots de coronavirus.

González Laya ha admès que malgrat aquests esforços hi ha brots, com a altres països, però ha defensat que el govern espanyol i els autonòmics “treballen per controlar-los”.

La titular d’Exteriors ha constatat que aquest context forma part de la “nova normalitat” amb la que caldrà conviure fins que no hi hagi una vacuna o tractament.

En aquest sentit, ha recomanat cautela a les zones on hi ha brots però ha insistit que la situació és normal. “No es tancaran fronteres”, ha afirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.