Política

Al jutjat 13 investigats més pel tall de l’AP-7 del 2019

Tretze de les persones investigades per la seva participació en el tall de l’AP-7 de fa un any a Salt, convocat el 12 de novembre del 2019 pel Tsunami Democràtic, van comparèixer ahir al matí davant del titular del jutjat número 3 de Girona que instrueix el cas. La majoria dels citats es van acollir al seu dret a no declarar, segons va explicar una de les advocades de la defensa, Montse Vinyets, a l’Agència ACN. En aquesta ocasió, el jutge va acceptar que alguns dels investigats, residents en diverses contrades de Catalunya, poguessin comparèixer via videoconferència. Va ser el cas d’un jove que havia estat citat als jutjats d’Amposta, on es van concentrar una trentena de persones per donar-li suport.

El cas investiga més d’una cinquantena de persones a les quals s’atribueix un suposat delicte de desordres públics i, en alguns casos, d’atemptat contra agents de l’autoritat arran del tall. Vinyets creu que la causa no superarà l’actual fase d’investigació i s’acabarà arxivant. Segons argumentava, no existeixen elements delictius en l’actuació dels investigats, que estaria emparada en els drets de manifestació i reunió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.